Le Moulin d’en Bas
Meer dan gîtes : een plaats, een geschiedenis

Le Moulin d’en Bas, een verhaal

Oorspronkelijk bevoorraadde le Moulin d’en Bas de vele bakkerijen in de regio van meel. Het oorspronkelijke molenwiel aan de achterzijde van het gebouw herinnert ons aan de origine van de voormalige molen.

Frédéric, woonachtig in Saint-Hubert, kende de Moulin d'en Bas duidelijk en was al vele jaren in de ban. In juni 2019 was het niet meer dan logisch dat hij de kans greep om dit buitengewone pand te verwerven.

Gepassioneerd door de natuur, toerisme, ontmoetingen en ontdekkingen, heeft Frédéric besloten dit enthousiasme te delen met zijn "gasten".

Van zodra u aankomt, zal u verwelkomd worden door imposante gevel van le Moulin, door de groene tuin die doorkruist wordt door het riviertje en door de alles overheersende rust.

De twee gîtes, de Moulin en het Atelier, kunnen 2 tot 23 personen huisvesten.

Le Moulin d’en Bas, ideaal gelegen

Deze rijke Ardense omgeving gelegen in de directe omgeving van Saint-Hubert, hoofdstad van de Jacht en de Natuur (« la Capitale européenne de la Chasse et de la Nature »), is het vertrekpunt bij uitstek voor talrijke activiteiten.

Le Moulin d’en Bas is makkelijk te bereiken via de E411 Brussel-Luxemburg of de N4, of ook via het station van Poix-St-Hubert. Groot en klein vermaakt zich in le Moulin d’en Bas, dankzij talrijke lokale activiteiten. Op zoek naar ontspanning en herbronning in de Ardennen ? Dit is zeker wat Saint-Hubert en de gîtes van de Moulin d’en Bas u te bieden hebben.