Welkom bij le Moulin d’en Bas
Twee grote en rustgevende gîtes

Welkom bij Frédéric en hun Moulin d’en Bas, een 19e -eeuwse oude watermolen, gerestaureerd en omgebouwd tot grote gîtes.

Le Moulin d’en Bas is een unieke plek voor een familiefeest, een vakantie onder vrienden of een professionele team-building ! Nog meer dan de gîtes is le Moulin d’en Bas een plek waar men echt tot rust kan komen en de tijd doen stilstaan, en dit in de nabijheid van de Europese hoofdstad van de jacht en de natuur : Saint-Hubert.

Omgeven door het rustgevende geluid van kabbelend water is le Moulin d’en Bas dè startplaats bij uitstek voor wandelingen en tochten in de natuur. Elk seizoen verwelkomt u voor een rustgevend Ardens verblijf.

Wij wensen u een aangenaam verblijf in de Ardennen !

Grote gîtes 

De twee verblijven (9 en 14 personen) hebben in totaal tien luxe slaapkamers. Ze zijn apart maar communiceren via de grote tuin en kun je tot 23 personen aan tafel in het grote huisje !

Perfect voor bijeenkomsten van familie of vrienden, maar ook ideaal voor team-building met collega’s.

Een uniek kader in het hart van de natuur 

Le Moulin d’en Bas bevindt zich aan het befaamde bos van Saint-Hubert. De twee authentieke en gezellige gîtes zijn ingericht in een oude, traditionele 19e -eeuwse watermolen.

Ze combineren gerestaureerde polyvalente binnen-en buitenruimtes voor groepen, families en vrienden.

Een bevoorrechte locatie 

De 2 gîtes van le Moulin d’en Bas zijn ideaal gelegen, langs de weg van Saint-Hubert naar Libin, in het hart van de Ardennen. De achterzijde van het gebouw geeft uit op de natuur, en biedt kalmte en rust.

Het netwerk van meer dan 1.500 km uitgestippelde wandelingen maakt het woud van Saint-Hubert tot de Europese hoofdstad van de jacht en de natuur en meteen uw uitgelezen natuur-vakantie-bestemming in de Ardennen !

Ontdek onze gîtes

Rust, comfort, gezelligheid en uitstappen in de natuur… Dit is wat Frédéric van le Moulin d’en Bas u aanbieden. De 2 volledig gerenoveerde en moderne gîtes zijn de perfecte uitvalsbasis voor familie, vrienden of collega’s, voor een weekend of voor enkele dagen. Zin om de Ardennen te verkennen met de motorfiets of de fiets ? U kan uw motorfiets en/of fiets stallen in een daartoe beveiligde berging.

In de omgeving 

Bij aankomst in Saint-Hubert, valt meteen de rustgevende authenticiteit van weleer op… De streek van Saint-Hubert is een verzamelplaats van wilde dieren en planten en een paradijs voor natuurliefhebbers. Er is een uitgebreid aanbod aan wandelingen en trektochten. Niet te missen tijdens uw natuurverblijf : la Grande Forêt de Saint-Hubert 100.000 ha groot waarvan meer dan de helft bebost.

Saint-Hubert kan reeds eeuwenlang trots zijn op zijn indrukwekkende Basiliek en zijn abten-paleis. De stad en haar omstreken bieden vandaag nog andere troeven : het EuroSpace center , het wildpark, het Nationaal Centrum voor zweefvliegen ,…

Le Moulin d’en Bas is uw vertrekpunt bij uitstek voor uw ontdekkingstochten doorheen de Ardennen.

Ontdek

In de omgeving

Inbegrepen diensten

Weldoordachte uitrusting
voor een geslaagd verblijf in de Ardennen.

Breedband Wifi beschikbaar in de twee gîtes.
Satelliet televisie met verschillende Franse, Belgische en internationale zenders.
Lakens ter plaatse beschikbaar (bedden zijn opgemaakt)
In de twee gîtes is er een volledig uitgeruste keuken.
Barbecue ter beschikking.
Droog hout ter beschikking voor de open haard.
Private tuin en groot terras, voor uw barbecues en aperitiefjes aan de rand van het water.
Speeltuin voor de kinderen.
Een afgesloten ruimte voor uw motorfietsen en fietsen.
Grote parking voor het gebouw waar u uw wagen veilig kan parkeren.
22kW (Type 2) oplader voor elektrische / hybride auto's
NEW
No stress : poetsdienst en onkosten zijn inbegrepen in het tarief.
Huisdieren niet toegestaan